Stokvis Mediation

Bij Stokvis Mediation kunt u, zonder tussenkomst van de rechter, zelf het geschil oplossen en wellicht aanzienlijke (proces)kosten besparen. Zij zal u op professionele wijze door dit proces begeleiden. Uiteraard is neutraal, maar als mens zeer betrokken en zet zich vol passie in om u te ondersteunen en uw conflict of scheiding tot een goed einde te brengen.

Cabagenda.nl

Cabagenda is de website met alle speellijsten van alle cabaret en comedy voorstellingen van Nederland en Belgiƫ. De uitdaging zit hem erin om deze informatie snel en overzichtelijk aan te kunnen bieden. In deze update is er belangrijke focus gelegd op de visuele presentatie van de voorstelling (voor desktop, tablet en mobiel) en het zoeken in de buurt!

Wat ik vind

"Ooit in 2004 begonnen met Cabaretophet.net waar ik mijn mening gaf op voorstellingen... nu jaren later is het verstandig om het weer eens op te pakken... niet alleen cabaret, niet alleen standup comedy, maar gewoon theater... en mijn meningen, dus wat ik vind." Een site om overzichtelijk meningen rondom cabaret, comedy en films te bewaren.

Nina de la Croix . nl

Nina heeft twee opleidingen afgerond: De Frank Sanders Academie voor Musicaltheater, en daarna de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Naast de twee avondvullende cabaretshows die Nina schreef, begon ze in 2013 te schrijven voor Lindanieuws.nl. Elke week verscheen er een column van haar hand. Die werden door tienduizend vrouwen wekelijks gelezen. Eind maart 2016 is haar eerste boek En nu komt alles goed uitgekomen.

Alles is theater

Toneelvereniging VIOS heeft voor zijn jubilieum een film gemaakt. Daar hoort natuurlijk een filmposter bij. Ik heb de foto's gemaakt voor die filmposter.

Op Smaak XL

Voor een bijzondere voorstelling van Sir James moest er een vriendelijke en uitnodigende persfoto komen om gebruik te worden op flyers en posters.

Haagse Hogeschool

Voor de nieuwe UX opleiding moest er een groepsfoto komen van het ontwikkelteam voor het magazine in een beetje industriƫle omgeving. Serieus en stijlvol.

Comedytrain International

Tijdens het Comedytrain International Summerfestival heb ik foto's gemaakt die voor de PR gebruikt zijn op sociale media en pers.

Cameretten

Tijdens de halve finales van Cameretten foto's van presentatie, artiesten en gastoptreden van Oeloek.

Najib Amhali en Arie Koomen

Voor Najib Amhali en Arie Koomen heb ik een aantal jaren achter elkaar de theaterfotografie gedaan waarvan beeldmateriaal is gebruikt in de pers, op websites en op verspreide media.

Portretten in de studio

Ik heb de beschikking over een kleine studio waarin we portret foto's kunnen schieten. Daarmee kunnen het licht goed beheersen en gebruik maken van het echt donker of het echt wit in de achtergrond en belichting.

Portretten op locatie

Soms leent een gebouw zich heel goed als locatie om portretten te maken. Strakke harde lijnen in relatie tot de vloeiende lijnen van het gezicht of lichaam. Of soms komt een locatie gewoon beter uit!

Portretten in de natuur

Binnen heb je een 'gecontroleerde' omgeving, maar buiten is het natuurlijke licht vaak mooier en meer aansprekend. Het is dan vaak een moment kwestie, maar levert een echt natuurlijk plaatje.

Powered by ExtStore Advanced Portfolio