Opzoek naar het werk "Grauwe Erwtenbier" uit Made 2022. Dat kan hier .

Jouw aanspreekpunt voor portret- en theaterfotografie, websites, ontwerpen van flyers / posters en persfoto's.

foto van PatrickGedurende de jaren heb ik diverse websites gemaakt. Dat doe ik aan de hand van een idee, dat altijd wordt gevormd samen met de opdrachtgever. Ik bouw niet in een week een site. Dat kan natuurlijk wel, maar of dat slim is is iets anders. Ik wil graag aandacht aan een site kunnen besteden. Ik wil in overleg kunnen treden met jou, om daarmee te komen tot een aansprekend concept dat laat zien waar een organisatie en haar mensen voor staan!

Maar er zijn meer dingen die ik heb gedaan en doe. Zoals het ontwerpen van de menu's voor de DVD's van Eric van Sauers en Najib Amhali. Of wat te denken van de poster en flyers van Roué Verveer. Of de persfoto's voor Comedytrain, Sir James en anderen? Of portret foto's voor vader/moederdag, sollicitaties en facebook. Zie mijn diensten portfolio voor voorbeelden!

Verder hou ik mij bezig met landschapsfotografie en locatiefotografie voor opdrachtgevers of mensen die iets moois aan de wand willen hebben. Daarvoor is er geen apart portfolio, maar ik verkoop mijn werk via de gerenommeerde site: Werk aan de Muur .nl. Daar vind u mooie landschappen uit het groene hart, kathedralen, water en springende koeien! Vrolijk, rustgevend en af een toe een beetje raar!

Misschien tot snel, Patrick